Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Збори партнерів 20.04.2021 року науково-освітнього проєкту FESU «Formation à Entreprenariat social à l’Université» (Навчання соціальному підприємництву в університеті)

Команда ХНЕУ ім. С. Кузнеця Maryna Salun, Kateryna Zaslavska, Ganna Plekhanova, Olena Plokha, презентувала навчальне та методичне забезпечення курсу «Соціальне підприємництво».  В обговоренні запропонованих тем та підходів до викладання взяли участь партнери проєкту Араміс Марін, Université de Lorraine (Франція), Пьєр Кароладжи, Greta du Velay (Франція),  Сергій Прокопенко, ТОВ «ҐВАРА МЕДІА», Дарія Нагаївська, ХГНО «Сучасна жінка»).

Проєкт спрямований на підвищення обізнаності про соціальне підприємництво в академічному і студентському середовищі, в суспільстві. В рамках проєкту буде розроблена бізнес-модель взаємодії соціальних підприємців з університетською екосистемою та бізнесом на основі пріоритетних цілей сталого розвитку, таких як розвиток підприємницьких навичок і здібностей як в рамках вищої освіти, так і за її допомогою.