Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

МОБІЛЬНІСТЬ ЗА ПРОГРАМОЮ «Еразмус+»

Відповідно до міжінституційної угоди між ХНЕУ ім. С. Кузнеця та Вищою школою менеджменту інформаційних систем (ISMA, м. Рига, Латвія) за програмою «Еразмус+» (аплікаційний номер 2019-1-LV01-KA107-060169) відкрито мобільності на період 01.09.2021 – 31.01.2022 р.

На осінній семестр до конкурсу запрошуються бакалаври (2-4 курс), магістри (1 курс), аспіранти (1 рік навчання) які відповідають вимогам:

– спеціальність 073 «Менеджмент», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»;

– знання англійської мови на рівні не нижче B1 (навчання проходитиме англійською мовою);

– відсутність академічної заборгованості, середній бал академічної успішності не нижче 80 балів.

При поданні документів при собі мати: студентський білет ХНЕУ ім. С. Кузнеця, копію закордонного паспорта, виписку про успішність, завірену деканатом, сертифікат, що підтверджує знання англійської мови на рівні В1 (або вище), мотиваційний лист англійською мовою у довільній формі, в якому зазначено: прагнення та сподівання щодо даної програми мобільності (5-7 речень), а також досягнення конкурсанта у громадській, спортивній, науковій, творчій активності університету, міста, тощо (підтверджується відповідними дипломами, сертифікатами).

Документи приймаються 1.06.2021 р. з 10.00 до 11.00 а. 303 (1).

Співбесіда з кандидатами буде проводитись координатором програми мобільності д.е.н., завідувачем кафедри підприємництва і готельно-ресторанного бізнесу Салун М. М.

Відібрано буде 6 здобувачів вищої освіти.

На теперішній час діють обмеження, щодо в’їзду в Латвію громадян з третіх країн. Ознайомитись з поточними правилами перетину кордону можна за посиланнями:

https://covid19.gov.lv/enhttps://covid19.gov.lv/en/entering-latvia-third-countries