Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Круглий стіл, присвячений Дню Європи в Україні

14.05.2021 року відбувся круглий стіл, присвячений Дню Європи в Україні.  У цьому заході взяли участь випускники програм подвійних дипломів і випускники, які живуть в Європі, серед них:

  • Панайотіс Гатоматіс – закінчив аспірантуру в нашому університеті, зараз працює викладачем в університеті Греції.
  • Діалло Куасе Стівен Бріс Вільтор – випускник франко-української програми “Туризм”, зараз стажується у Франції.  Переможець 2 туру конкурсу наукових робіт з Туризму.
  • Анкомах Аквасі – випускник Польсько-української програми з менеджменту, Стажується в Польщі.
  • Боакуе Річард Фрімпонг – випускник Польсько-української програми з менеджменту, Стажується в Польщі.
  • Солтанов Еміль – студент 3 курсу Болонського університету, до якого вступив після 1 курсу нашого університету.
  • Аксьонова Марія – випускниця франко-української програми “Туризм”, зараз живе і працює у Франції.

Крім того, всі бажаючі могли взяти участь у роботі круглого столу.

Захід відкрив вітальним словом проректор з науково роботи та міжнародних зв’язків Володимир Єгорович Ермаченко, провідними були керівник відділу міжнародних зв’язків Юлія Борисівна Доброскок та декан факультету підготовки іноземних громадян Олексій Анатолійович Єрмоленко.

Всі учасники відзначили велику значимість програм подвійних дипломів з європейськими університетами та відзначили велику роботу, яку здійснюють співробітники нашого університету для реалізації цих програм.  Крім того, учасниками було відзначено високий рівень підготовки, який вони отримали в стінах ХНЕУ ім.  С. Кузнеця, що зараз дуже допомагає їм у реалізації життєвих планів.

Учасники круглого столу домовилися про подальшу співпрацю з метою обміну досвідом та взаємодії в науковій, навчальній та культурній сферах.