Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Подяка від Команди Національного Еразмус+ офісу в Україні

На ім’я Ректора Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця Володимира Пономаренко надійшла подяка від Команди Національного Еразмус+ офісу в Україні та Національної команди експертів з реформування вищої освіти за творчий підхід  команди Університету до проведення заходів та підтримку ініціативи Ukrainian Erasmus+ Marathon в межах #ErasmusDays 2020!

Зазначені заходи охопили учасників практично по всій Україні, які змогли дізнатись про можливості, досвід та історії успіху учасників Програми ЄС Еразмус+ і, як результат, надихнутись на власні звершення, нові проекти та перемоги! Близько 90 подій у сфері освіти, молоді та спорту відбулись практично по всій Україні в межах #ErasmusDays 2020!

Команда національного Еразмус+ офісу в Україні висловила особливу подяку за ініціативність, креативність і постійну підтримку реалізації проектів Еразмус+, та надала пропозиції до продовження подальшої плідної і конструктивної співпраці з Еразмус+! Також було анонсовано проведення нових заходів у листопаді.

Дякуємо Команді Національного Еразмус+ офісу в Україні, Національній команді експертів з реформування вищої освіти та Координатору проекту ЄС Світлані Шитіковій за співпрацю!